Ona Trazi Njega

U novi Dan Zajedno

Uz jednog sarmantnog, obrazovanog muskarca od 40 do 50 godina koji veruje u zajednicki zivot, sa namerom ostvarenja ozbiljne veze, braka. Ono sto me odlikuje i sto cenim su neznost, iskrenost, postovanje.Ja imam 39 god.

Sifra:0102ss

Potez

Ne znam da li je dobar potez ovako se upoznavati, ali znam da ne valja kada je neko usamljen. 
Zbog ovog ubrzanog ritma zivota nama svima je skraceno vreme da nadjemo zivotnog partnera. Zelim da upoznam jednog kulturnog i ozbiljnog gospodina od 47 - 57 godina koji deli moje misljenje. Mozda jos nije kasno..
Opsirnije o meni,... Cesto sam u Pricaonici.

Dama za ozbiljnog mladića

Novosadjanka, 40 godina, zgodna, prijatne spoljašnjosti, intelektualka, traži radi prijateljstva i veze mladjeg, normalnog, ostvarenog muskarca iz Svajcarske gde i ja zivim.

Savetodavci, neozbiljni,i svi koji leče svoje komplekse na ovom mestu, molim da zaobidju ovaj oglas.

Pronadji me

ON bi trebalo da: zivi u CH vec duze vrijeme, da je porijeklom iz ex-YU, izmedju 39-47 god., da ima fakultet i da je kultivisan, da nije parazit, da nije opterecen religijom, ratom, bilo kojim nacionalizmom i sl., da zna da postuje zene, da ima smisla za humor, da je ozbiljan kad treba, ali da ne shvata ni sebe ni zivot preozbiljno; otvoren, simpatican, zabavan, optimista, da se jezi od narodnjaka, turbo-folka i kica, da voli da putuje, i da ne mari za moj visak kg.
Ja imam 44 god., 1 odraslo dijete, dobar posao koji volim; ne treba mi ni lova, ni status, ni viza, ni brak; znam da razumijem ljude, prakticna sam, samostalna, emotivna, volim zivot i htjela bih da ga provedem uz nekog kome ce nasa veza biti prioritet i ko zasluzuje da ga volim i postujem. Znam da sam zahtjevna, ali bolje da stvari budu jasne u startu, zar ne? :-)

Na chatu sam

Trazim ozbiljnog Coveka

Slobodna zena 41 god lepog izgleda zeli upoznati coveka bez obaveza za brak do 50 god.Kontaktirajte me putem agencije.

Sifra.Tebe Hocu  il vikendom u Pricaonicu

Cekam Tebe

29 godina, Beogradjanka, ogledalo kaze privlacna. Zaposlena i nezavisna. Puna sam vrlina ali i mana. Dodji, otkrij me,i rastopi!

Na chatu sam cesto

Na  istim talasima

Žena stara 42g. pristojna, iskrena, nežna slobodna i bez obaveza,
želi da upozna slobodnog muškarca približno svojih godina, za prijateljstvo ili ozbiljnu vezu.

Na chatu sam cesto.